Ingrid Leek ny kommunikatör på Jernkontoret

Ingrid Leek. Foto: Pia Nordlander
Jernkontorets kommunikationsteam: Kristina Grewin, Hanna Escobar-Jansson, Ingrid Leek, Anna Thorell, Gustav Henschen Ingvar och Tommy Ekholm. Foto: Pia Nordlander

Nyligen började Ingrid Leek som kommunikatör på Jernkontoret. ”Hon är en erfaren och mångsidig kommunikatör med politisk bakgrund och kommer att arbeta med fokus på politik, opinion och kompetensförsörjning”, skriver Jernkontoret som framhåller att med Ingrid blir Jernkontorets kommunikationsavdelning återigen fullt bemannad.

Jernkontoret har i uppdrag att tillvarata järn- och stålindustrins intressen genom att verka för bästa möjliga förutsättningar för verksamheten i Sverige. Inom ramen för denna uppgift ser Jernkontoret att det politiska påverkansarbetet är mycket centralt.

– Vi sökte efter en person med politisk erfarenhet och med god kunskap om hur man driver förändring och påverkar. Ingrids bakgrund som konsult inom Public Affairs och nu senast från Centerkvinnorna svarar väl upp mot detta, samtidigt som hon är en jätteduktig kommunikatör. Vi har nu ett starkt kommunikationsteam på plats och tillsammans med våra andra kollegor ser fram emot fortsatta påverkansarbetet under den nya mandatperioden, säger Kristina Grewin, tillförordnad kommunikationsdirektör.