Louise Eriksson blir ny vd på MRM Mining

Frida Larsson, Ekonomichef MRM Mining stående i bild, Louise Eriksson nytillträdd VD MRM Mining sittande.  Foto: Jacob Nilsson, Brightnest

Instalcobolaget MRM Mining, som är en leverantör av mekaniska tjänster, byggnadsarbeten och specialprojekt inom gruvindustrin, har utsett Louise Eriksson till ny vd. Hon tillträder den 9 september och efterträder Frida Larsson som blir kvar i företaget och återgår till rollen som ekonomichef.

Louise kommer närmast från Momek Group, där hon har arbetat som kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöchef i nästan två år. Hon har även erfarenhet från ledande roller inom både hotell- och gruvindustrin, där hon tidigare varit vd för Grand Hotel Lapland och sektionschef på LKAB.

Louise är den perfekta personen att leda oss in i nästa fas. Hennes drivkraft och organisatoriska förmåga är precis vad vi behöver för att fortsätta växa. Jag ser fram emot att stötta henne i övergången och är övertygad om att hennes ledarskap kommer att ta MRM Mining till nya höjder, säger Frida i ett pressmeddelande.

Det känns otroligt spännande, jag kommer in i ett mycket välskött företag och ser fram emot att arbeta tillsammans med det starka teamet för att fortsätta utveckla vårt arbete med att vara framtidens industri och samhällsbyggare, samt en attraktiv arbetsgivare, säger Louise.

MRM Mining har kontor i Gällivare och närvaro i Stockholm och Tallinn. Till företagets största kunder räknas LKAB, Zinkgruvan och Boliden.